Η εταιρία  δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας αναλωσίμων, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών γραφείου και τεχνολογίας. Με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών  τεχνολογίας, απευθύνεται σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της ελληνικής αγοράς. Αφουγκραζόμενη τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς και των επιχειρήσεων κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών και οργανισμών χτίζοντας ένα σημαντικά μεγάλο και αξιόλογο πελατολόγιο.

Το 2007 ιδρύθηκε από ικανά στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αναλωσίμων, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών γραφείου και τεχνολογίας, με  σκοπό την εμπορία. Δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές και λειτουργώντας με προσήλωση και συνέπεια στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, η Q-TECH έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο της με συνεχώς ανοδική πορεία.

To 2015 η εταιρία επεκτάθηκε στο χώρο των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, καθώς παράλληλα ανέπτυξε το δίκτυο της. Πλέον έχει εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην χονδρική πώληση στο κλάδο των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και διαρκώς εξελίσσει τις παροχές τις βάση των αναγκών της αγοράς.

Θεμελιώδης αρχή στην λειτουργία της εταιρείας είναι η δημιουργία δυναμικών και ευέλικτων σχέσεων με τους πελάτες γεγονός που μεταφράζεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, έγκαιρους χρόνους παράδοσης και διαρκή εξέλιξη.

Η Q-TECH έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που έχει ως στόχο την διαρκή ενημέρωση των αποθεμάτων της με ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Παράλληλα, η εταιρεία σε συνεργασία με τις επιλεγμένες Τράπεζες, εγγυάται το ακέραιο τόσο των συναλλαγών όσο και των προσωπικών σας δεδομένων ώστε να νιώθετε ασφαλείς σε κάθε σας συναλλαγή.

Τέλος, κύριο μέλημα όλων των ανθρώπων της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, γεγονός που μεταφράζεται σε διαρκή έρευνα των αναγκών σας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Θα ήταν χαρά μας να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας, καθώς επίσης και τυχούσες παρατηρήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο παρακάτω email: info@q-tech.gr. Το δυναμικό της εταιρείας σας καλωσορίζει στο www.q-tech.gr και σας ευχαριστεί για την καθημερινή εμπιστοσύνη!